Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Ammattiopisto Live

Tutkintonimike:Tanssija (Tanssialan perustutkinto)
Laajuus: 180 osp (3 vuotta)
Haku: Jatkuva haku

Ammattiopisto Live on Suomen ainoa ammatillinen erityisoppilaitos, jossa voi suorittaa tanssialan perustutkinnon. Koulutus painottuu nykytanssiin. Opiskelija saa perusvalmiudet myös muiden tanssitekniikoiden sekä erilaisten esittämisen tyylien hallintaan. Tutkinnossa tärkeitä teemoja ovat kehonhallinta, esiintymistaidot, yhteistoiminnalliset taidot ja inklusiivinen tanssi. Jokaiselle opiskelijalle rakennetaan yksilöllinen oppimispolku, jossa huomioidaan kiinnostuksen kohteet eri tanssilajeissa, tanssialan soveltavat menetelmät ja opiskelijan työllistyminen.

Kenelle?

Tarjoamamme koulutukset on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat opinnoissaan ja työllistymisessään erityisopetusta, yksilöllistä tukea ja ohjausta. Alalla vaaditaan luovuutta, yhteistyökykyä ja joustavuutta. Tanssija työskentelee erilaisissa ympäristöissä valmistaen, harjoitellen ja esittäen tanssiteoksia joko itsenäisesti tai ryhmässä. Tanssijalta edellytetään taiteellista ja käytännön osaamista erilaisissa tanssialan tehtävissä.

Miten?

Opiskelijat oppivat oppilaitoksessa alan perustaidot. Perustaitoja ovat mm. nykytanssin tekniikka, kehonhuoltomenetelmät, esiintymistaidot ja oman osaamisen soveltaminen muihin tanssitekniikoihin ja esittämisen tyyleihin. Taitoja kerrytetään tekniikkaharjoittelulla, sekä valmistamalla ja esittämällä erilaisia produktioita ja työpajoja. Opetuksessa kunkin opiskelijan yksilölliset valmiudet otetaan huomioon ja opiskelija voi kehittää persoonallista tanssi-ilmaisuaan. Harjoittelu tapahtuu oppilaitoksessa ja alan työpaikoilla tai ammattimaisissa ympäristöissä.

Koulutuksen rakenne

Koulutus koostuu pakollisista ja valinnaisista ammatillisista tutkinnon osista (yhteensä 145 osp) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osp).

Valinnaiset tutkinnon osat:

●  Esityksen valmistaminen ja toteuttaminen 15 osp
●  Kehonhallinta tanssijan työssä 15 osp
●  Taiteellinen työskentely 15 osp
●  Tanssialan ammattilaiseksi kehittyminen 5-10 osp

Työllisyys

Tanssialan perustutkinto antaa perusvalmiudet erilaisiin tanssialan työtehtäviin tanssiproduktioissa, näyttämötaiteen tehtävissä ja ohjaustyössä sekä tanssia soveltavilla aloilla, kuten hoiva-alalla.

Koulutuspaikka

Arlan toimipaikka,
Puustellinmäki 4-6, 02650 ESPOO

Hakeminen


Jatkuva haku. Opiskelijavalintaan sisältyy alalle soveltuvuuden arviointi. Pääsykokeet sisältävät käytännön tanssitehtäviä sekä ohjattuna että itsenäisesti sekä haastattelun. Lisäksi kartoitetaan hakijan perusvalmiuksia eri tanssitekniikoissa sekä luovuutta ja liikunnallisuutta.

Tanssialan vastuuopettaja
 Jasmiina Sipilä 
0400 825 436

Lisätietoja:
http://​https://www.liveopisto.fi/hakijalle/ammatilliset-perustutkinnot/tanssija 
Yleiset hakuohjeet: 
http://​https://www.liveopisto.fi/hakijalle/hakeminen

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close