Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Santasport Lapin Urheiluopisto

Tanssialan perustutkinto
Tutkintonimike: Tanssija
Laajuus: 180 OSP
Haku: Yhteishaku helmi-maaliskuussa, jatkuva haku

Tanssialan perustutkinto on toisen asteen ammatillinen perustutkinto, josta valmistutaan ammattitanssijaksi, sekä muihin tanssin alan tehtäviin. Opinnot painottuvat tanssijan perustehtävien hallintaan laaja-alaisesti. Teemme yhteistyötä tanssialan työelämän ja -opettajien kanssa. Aikaisempi tanssiharrastus on eduksi koulutukseen hakeutumisessa. Koulutus antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Tanssija voi toimia esim. erilaisissa produktioissa, tanssiryhmissä ja erilaisissa näyttämötaiteen tehtävissä.

Santasport Lapin Urheiluopisto sijaitsee Rovaniemellä, Ounasvaaran kupeessa, lähellä kaupungin keskustaa. Oppilaitoksessamme on lukuisia eri toimijoita eri aloilla. Koulutuksen osalta talosta löytyy ammattitutkintoja, ammatillista peruskoulutusta, lisä- ja täydennyskoulutusta, avoimia korkeakouluopintoja yhteistyössä yliopiston kanssa, erilaisia kursseja, yms. Lapin Urheiluopisto luo erinomaiset puitteet tanssinopiskelulle. Talon opiskelu- ja muut tilat ovat ajanmukaisia ja tuovat monipuolisen käytön kautta uusia toimimisympäristöjä tanssille ja opiskelijoille itselleen. Tanssialan perustutkinto tekee yhteistyötä Santasportissa toimivien lukuisien eri liikunnan ja hyvinvoinnin asiantuntijoiden kanssa, tarjoten opiskelijoille mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin kehittämiseen.

Tällä hetkellä koulutukseen voi hakea yhteishaun kautta keväisin, sekä ympäri vuoden auki olevan jatkuvan haun kautta. Opinnot räätälöidään kunkin opiskelijan kohdalla henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) avulla.

Lisätietoja nettisivuilta:
http://santasport.fi/koulutus/tanssialan-perustutkinto

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close