Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Riveria

Riveria tanssijan perustutkinto, Outokumpu

Tanssin opiskelijana keskityt nykytanssiin, sitä tukeviin ja soveltaviin tekniikoihin ja pääset syventymään kohti itsenäistä tanssin tekijyyttä.
Tanssijan työssä opit hahmottamaan koko taiteellisen tuotantoprosessin projektin ideonnista aina käytännön toteutukseen asti.

Kenelle?
Jos tanssi on intohimosi, olet valmis haastamaan itsesi tekemään pitkäjänteistä fyysistä ja taiteellista työtä ja rakastat liikkua päivästä toiseen, voivat tanssin opinnot olla sinua varten.
Tanssijana työskentely edellyttää sinulta pitkäjänteisyyttä kehittää ja ylläpitää omaa tanssiteknistä osaamistasi, luovuutta, motivaatiota ja kommunikaatiotaitoja. Pohjakokemus nykytanssista, esittävistä taiteista ja kehollisesta harjoittelusta on eduksi. Tanssijana tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon.

Mihin työllistyn?
Tanssijana työskentelet monenlaisissa ympäristöissä ja tehtävissä. Usein työsi on freelancepohjaista ja projektikohtaista. Monet tanssijat työllistyvät ohjaus- ja opetustehtäviin.

Koulutuksen sisältö
nykytanssitekniikat
kehonhuolto, anatomia ja biomekaniikka
ilmaisuvalmiudet
taiteellinen työskentely
yhteisötanssi
tuotantotaidot
kotimaiset ja kansainväliset yhteistyöproduktiot

Tanssin koulutuksessa sinua opettavat sekä suomalaiset että kansainväliset tanssin huippunimet. Laaja vierailijapohja sekä yhteistyö niin paikallisten kuin kansainvälisten toimijoiden kanssa mahdollistaa korkealaatuisen koulutuksen ja vahvan pohjan tanssijan ammattiin.

Koulutuksen toteutus
Opiskelet yksilöllisesti oman henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmasi mukaisesti ja valmistut ammattiin noin kahdessa-kolmessa vuodessa.

Pääsy- ja soveltuvuuskoe
Koe järjestetään keväällä. Kaikki hakijat kutsutaan valintakokeeseen. Vain valintakokeiden kautta otetaan sisään koulutukseen.

Linkit:
https://www.facebook.com/tanssiOutokumpu/
http://www.riveria.fi/hakijalle/perustutkinnot/tanssija

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close