Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Suomen kansallis-oopperan ja –baletin balettioppilaitos

Tutkinto: Tanssija (tanssialan perustutkinto, tanssialan koulutus)
Laajuus: 180 osp (3 vuotta)
Haku: Yhteishaku helmi–maaliskuussa

Suomen kansallisoopperan ja -baletin balettioppilaitos on järjestänyt toisen asteen ammatillista koulutusta vuodesta 1998 alkaen. Oppilaitoksen ammatillinen koulutus perustuu Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämään koulutuksen järjestämislupaan (OKM/143/531/2017) ja lakiin ammatillisesta koulutuksesta (531/2017).

Ammatillisen perustutkinnon tutkintonimike on tanssija ja tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Perustutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osaamispistettä).

Tanssialan perustutkinto tuo yleisen jatko-opintokelpoisuuden, joten tutkinnon suorittanut tanssija voi halutessaan jatkaa opintojaan joko tanssin alalla tai muulla valitsemallaan alalla.

Balettioppilaitos on valtakunnallinen klassisen baletin opetukseen erikoistunut oppilaitos, joka antaa korkeatasoista ja monipuolista tanssitaiteilijan ammattiin tähtäävää koulutusta niin Suomen kansallisbaletin kuin muun suomalaisen ja kansainvälisen tanssitaiteen tarpeisiin. Oppilaitos noudattaa toiminnassaan ylläpitäjänsä Suomen kansallisooppera ja -baletti arvoja ja strategiaa.

 https://balettioppilaitos.fi/

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close